ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΝΤΟΣ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα αποκλειστικά με τη Γενική ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη και αφού το παραλάβουμε και ελεγχθεί(θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση με όλες τις ειδικές σημάνσεις και την απόδειξη αγοράς) στη συνέχεια σας στέλνουμε το νέο σας δέμα, τα έξοδα αποστολής-επιστροφής για τις αλλαγές είναι 6€ το οποίο χρεώνεται στο νέο σας δέμα και το πληρώνετε με αντικαταβολή κατά τη παραλαβή του. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος αποστολής από την εταιρίας μας τα έξοδα για την αλλαγή τα επιβαρυνόμαστε εμείς.

Για τη διαδικασία αλλαγής και καταχώρηση του νέου σας προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2117257307.

Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία “χέρι- χέρι” για λόγους ασφαλείας, καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Όλες οι επιστροφές γίνονται προς

Lovesize

Διεύθυνση: Προικονήσου 45-47

Περιοχή: Κερατσίνι

ΤΚ:18755

Τηλ επικοινωνίας: 2117257307

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στη περίπτωση που χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε το δέμα με χρέωση παραλήπτη στη διεύθυνση μας αποκλειστικά με τη γενική ταχυδρομική εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής του, στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνετε η απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο, τα ρούχα να είναι άθικτα και αφόρετα με όλες τις ειδικές σημάνσεις. Για την επιστροφή του δέματος, καλέστε την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας για παραλαβή του δέματος σας από το χώρο σας ή εάν υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά σας παραδώστε το δέμα σας στο πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής και ορίστε χρέωση παραλήπτη. Με τον τρόπο αυτό θα επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές αποστολής που έχουμε, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη. Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσω της τράπεζας Πειραιώς στο iban που θα μας δηλώσετε μέσω e-mail στο info@lovesize.gr μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα εκτός το κόστος των μεταφορικών. Στην περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων σε άλλη τράπεζα παρακαλούμε βεβαιωθείτε για τα έξοδα που ενδέχεται να κρατήσει η τράπεζά σας καθώς η εταιρίας μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε μας στο 2117257307 και θα χαρούμε πολύ να εξυπηρετήσουμε !!

Όλες οι επιστροφές γίνονται προς

Lovesize

Διεύθυνση: Προικονήσου 45-47

Περιοχή: Κερατσίνι

ΤΚ:18755

Τηλ επικοινωνίας: 2117257307

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές στα προϊόντα mega bazaar.

SCROLL UP